Donald Glover ja Reggie Watts teevad koos ilusat muusikat

Donald Glover aka Childish Gambino aka mcDJ aka Hunt Kriimsilm (sest sel mehel on üheksa ametit ja enamgi veel) on reaalne multitalent. Mitte ainult ei ole mees saavutanud edu näitleja JA stsenaristina – tema loodud värske komöödia ja/või draamasari „Atlanta“ on muide ülihea (Hooligan Seal of Approval) – aga ka muusikuna. Gloveri resümees ilutseb kolm LP’d, kaks EP’d ja terve posu mixtape‘e. Tekib küsimus, et kas on olemas asja, mida mees ei oskaks? Ilmselgelt ei ole jämmimine üks nendest, sest kui Reggie Watts Gloverile The Late Late Show ajal üheks impromptu jam sessioniks väljakutse esitas, ei võtnud mees seda lihtsalt vastu, vaid näitas, kuidas kohapeal ilusat muusikat teha. Tšeki välja!

Leia mind twitterist, leia mind instagrammist!