Gears of War 4 uus Horde 3.0 treiler on salaja ka pundi Run The Jewels singel

„Gears of War“ seeria, kes veel ei tea, asetab vastamisi mootorsaega varustatud automaatrelvi omavad inimesed veidrate sisalik-inimestega,  kel maa all elamisest kõrini sai ning nüüd pinna peale tulles suure sõja endaga kaasa tõid. „Gears“ mängud on alati olnud väga, noh, bro‘d – suured musklis tüübid kõmmutavad püsse ja vahepeal fist bump‘ivad plahvatuste taustal. Vürtsi lisab asjale ka fakt, et kõiki mänge on võimalik koos sõbraga läbida nii, et te jagate ühte diivanit, üle neti saab liituda aga veelgi rohkem inimesi.

Seeria vist üheks kõige populaarsemaks osaks on selle Horde nimeline mängulaad, kus mängija saab vastu astuda lainetena tulevatele vaenlastele. Jälle, koos sõbraga/sõpradega. See oli olemas teises ja kolmandas osas („Gears of War: Judgement“ omas mingit teistmoodi värki, aga see mäng oli samas suhteliselt rämps ka… teate, ärme üldse „Judgementist“ rohkem räägi) ning teeb oma tagasituleku peagi ilmuvas neljandas osas Horde 3.0 nime all.

AGA! See pole kaugeltki veel kõik – kui sa allolevat treilerit vaatad, siis võid tähele panna, et taustal kõlab üks üpriski banger lugu. See pole mitte miski muu, kui Run the Jewels ning nende esimene singel „Panther Like a Panther“ albumilt RTJ3. Lisaks sellele peaksid Killer Mike ja El-P mängitavad olema ka „Gears of War 4“ multiplayer‘is. Kui see ei ole lahe, siis ma ei tea, mis on!

 

 

„Gears of War 4“ jõuab poelettidele selle aasta oktoobrikuu 11. päeval Xbox One konsoolile ja Windows 10 jooksutavatele arvutitele (pikk jutt, ära küsi). RTJ3 jõuab meieni loodetavasti veel enne käesoleva aasta lõppu, aga pead ei julge selle väite peale mitte keegi anda, kõige vähem tüübid ise.

Sten Kohlmann Twitter
Instagram @theriddimone