See uus poolkõrge ASICS Gel Lyte III Mid bängib

Get Lyte III on Asics Tiger’i üks viljakamaid retro jooksutosse. Keskelt kaheks jagunev keele disain ilmus turule 1991. aastal ja on sellest ajast peale koostöö projektidena maailma kõige kurjemate ketsipoodide ja butiikidega uut hingamist saanud lugematu arv kordi. 2016. aasta sügiseks on kets ilmumas täiesti uue Asics Get Lyte III Mid versioonina.

Asics on legendaarsele split tongue‘le lisanud soki laadse olukorra, mis hoiab jala sügisesel õhtul mõnusalt soojas. Kets maandub kahes tuttuues värvi combo‘s. Pean ausalt tunnistama, et mõlemale värvilahendusele ei ole mitte ühtegi etteheidet. Sügisevalmiduses 1991. aasta Asics on veebipoodides saadaval 130$ eest.

asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-02 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-03 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-04 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-05 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-06 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-07 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-08 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-09 asics-gel-lyte-iii-mt-now-available-10

 

(via Sneakernews)

Täägid: