Chance The Rapper teeb kaasa KENZO x H&M koostöös

Eile kergitati saladuseloor KENZO x H&M kollektsiooni lookbook’i piltidelt, kus tutvustatakse valikut järjekordse disainerkoostöö võtmekomplektidest. Lookbook’i staarideks on mitmekesine seltskond loovaid saadikuid, kelle seas ka räppar Chance The Rapper.

Kollektsiooni reklaamklipis räägib Chance The Rapper oma salajasest kirest ja tunnistab, et ta polegi tegelikult nii sügavate teadmistega, kui inimesed arvavad. “Ausalt öeldes pole ma keskkoolist saadik raamatuid lugenud,” tunnistab räppar. “Ma teesklen hästi, aga tegelikult ei tea ma midagi.” Lisaks räägib mees ka asjadest, mida ta elus kõige rohkem armastab.

KENZO’le kohaselt on kollektsioon värvikirev ja kergelt hullumeelne (vaata kasvõi seda neoonrohelist tiigrimustriga jumpsuit‘i, mida räppar kannab) ning sel korral võib olla tegemist H&M’i parima koostööga üldse. Kui see videos näidatud kombekas on sinu jaoks aga liig, siis ära muretse, sest räppar avaldas möödunud nädalal oma Instagramis ka pisut tagasihoidlikuma look‘i.

View this post on Instagram

Me, The Rapper for @hm & @kenzo. In stores 11/3

A post shared by Chance The Rapper Owbum (@chancetherapper) on

Lookbook‘i on peidetud lisaks ka näiteks Vietnamist pärit hip-hop artist Suboi ja performance-kunstnik Oko Ebombo.

Kollektsioon jõuab valitud kauplustesse ja e-poodi müügile 3. novembril. Mis arvate, kas on väärt hommikul juba kaupluse ukse taga järjekorras seismist? Meie arvame, et on!

6106_lb_107_srgb_300dpi 6106_lb_116_srgb_300dpi 6106_lb_124_srgb_300dpi 6106_lb_202_srgb_300dpi 6106_lb_203_srgb_300dpi 6106_lb_204_srgb_300dpi 6106_lb_208_srgb_300dpi

Täägid: