Guardians of the Galaxy 2 esimene õrritav treiler on väljas!

Kui sul esimene „Galaktika Valvurite“ film senimaani nägemata on, siis esiteks, mis sul viga on, ning teiseks, palun mine ja paranda see viga kohe! 2014. aasta üllatushitt „Guardians of the Galaxy“ tuli eikuskilt ning vallutas momentidega vaatajate südamed ning puistas nende rahakotte – film oli hitt igas mõttes ning ilmselgelt oli teise osa tulek vältimatu… täpselt sama vältimatu oli ka see, et keegi kuskil üritaks midagi sarnast teha. Noh, nostalgiline popp- ja rokkmuusika, suunurkadest huumorit väljapritsivad tegelased. Ma näpuga näitama ei hakka, eksole.

Keskendudes aga olulisele – eile õhtul ilmus internetti „Guardians of the Galaxy 2“ esimene õrritav treiler, mis annab aimu, mida uue aasta suvel esilinastuvalt naljamöllult oodata võib. Ja on nalja, on möllu, on pisike Groot, kellel on seljas tilluke jakk. Mida enamat ühelt filmilt tahta!

Koso treileriga tuli ka esimene poster. Samuti vaid õrritav. Obviously.

guardians-of-the-galaxy-2-teaser-poster

Leia mind twitterist, leia mind instagrammist!