Kuula Metsakutsu uut albumit “Kuhu Koer On Maetud”

Täna ilmus Metsakutsu kolmas album “Kuhu Koer On Maetud” plaadifirma Universal Music Baltics alt. Album õnnistati sisse tänahommikuse ergutava üllatuskontserdiga Metsakutsu enda koolimajas – Pelgulinna Gümnaasiumi võimlas. Kogu aktsioon oli õpilastele täielik üllatus ning andis avapaugu plaadi ilmumispäevale.

“Pelgulinn on alati olnud minu muusika alus. Pelgulinna Gümnaasium on kool, kus mu vanaema oli kunstiõpetaja ja, kus õppisin ka ise 12 aastat ja, mille ümbruses räpiga tegelema hakkasin. Ainuõige koht, kus teha oma 3. albumi esmaesitlus. Vanaema nutaks praegu õnnest ilmselt krokodillipisaraid. Supermegahüper kiidusõnad kooli juhtkonnale, et hullu ideega kaasa tulite ja aitäh kooliõpilastele loomulikult, et vastu pidasite.”

Kohapeal leidis aset ka väidetavalt riigi suurim mannequin challange. Kui suur see on, otsusta ise.

 

 

Plaat on tänasest saadaval poodides üle Eesti nagu Apollo, Lasering, Terminal, Rahva Raamat ning enamikes digikanalites.

Kuula Metsakutsu uut albumit SIIT.

 

img_0056 img_0073 img_0085 img_0101 img_0121 img_0126 img_0135 img_9982 img_9995

 

Fotod: Hooligan Hamlet
Päisefoto: Anna Aurelia Minev