Kuula uut Childish Gambino albumit “Awaken, My Love”

Kõigile tuntud kõigetegija Childish Gambino on viimase poole aastaga korda saatnud nii mõndagi – alustas septembris oma telesarjaga “Atlanta”, kus ta ka ise näitleb, ning täna tuli välja tema uus album “Awaken, My Love”.

Kui sa oled räppiva Childish Gambino fänn, siis ma pean sulle natuke pettumust valmistama. Uus album ei ole räpialbum, vaid on saanud mõjutusi 70. aastate soul’i ja funk’i muusikast. Nagu ta oma Billboardi intervjuus ka ütles, siis kõik algas Donaldi isast, kes mängis Isleys või Funkadelic plaate, mis olid veidrad, täis seksuaalsust ja natuke ka hirmsad.

Album ise koosneb 11 loost, millest kaks neist, “Me and Your Mama” ja “Redbone“, ilmusid juba novembri keskel. Viimast lugu mängisime kusjuures ka meie 3. raadiosaates. Isiklikult meeldib väga, et Donald on suutnud räpist võimalikult kaugele jääda ning teha midagi värskendavat. Tõestab järjekordselt, et tegemist on tõelise talendiga.

Mõnusat kuulamist!