Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York’i linnaruumi

New York’i fotograaf Gio Elao (@Insighting) on tuntud oma keskmisest ägedamate urban fotode pärast. Tema üks värskemaid projekte on self-portrait fotoseeria temast endast Puma ühes ägedamas ketsis IGNITE evoKNIT. Üheks tugevamaks puutepunktiks fotograafia, Puma IGNITE evoKNIT’i ja linna keskkonna vahel on ideaalne sobivus just selleks samaks tegevuseks. Elastne, kerge ja väljanägemiselt kindlasti üks õnnestunumaid Puma mudeleid oma monokroomses värvigammas on justkui loodud libisema fotograafi varvaste otsas üle betoonikarva linna arhitektuuri. Vaata fotoseeriat ja veendu ise.

 

Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi Fotograaf tutvustab PUMA ketsi IGNITE evoKNIT läbi New York'i linnaruumi

Täägid: