Kodumaine räpipunt Ekillaz on tagasi täiesti uue materjaliga

Kodumaine räppansambel Ekillaz on tagasi! Viimati 2013. aastal looga “Ilm on muutlik” avalikkuse ette ilmunud Riku B ja Big Mora teevad sel korral koos Beebilõustaga kaasa Itaalia räpigrupeeringu Mad Soul Legacy loos “Connection”.

Värskelt avalikustatud muusikavideos figureerivad lisaks Ekillazele ja Beebilõustale itaallased Roksico, Jangy Leeon, Lanz Khan ja Silla. Lugu sündis Eestist pärit elustiili- ja rõivarändi Piradose Itaaliasse laienemise käigus ning brändi kodulehe sõnul väärib värske connection tähelepanu ja märkimist nii meil kui Milanos.

Keegi ei tea, millal Ekillazest jälle kuuleb, aga loodetavasti teevad nad siinkirjutaja ja kõikide teiste fännide tungival nõudmisel juba varsti täispika stuudioalbumi. Päriselt!

Kuula träkki, vaata videot ja anna teada, kuidas tundub.