Pääskülast pärit räppar SEBO5 ja muusikavideo “Lend”

Paljud räpparid saavad muusikapisiku lapsepõlvest. Sama juhtus ka Sebastian Sepaga aka Sebo5-ga. Tallinnast pärit räppari esimesed kokkupuuted muusikaga toimusid juba algklassides, kui ta alustas kooliteed muusikalise kallakuga klassis ning hiljem avastas enda jaoks löökpillide võlu.

Pääskülast pärit räppar SEBO5 ja muusikavideo "Lend"

Esimesed lood lindistas Sebastian pea neli aastat tagasi, millest üks oli “Need Valikud”. Noormees jättis oma räpiunistused mitmeks aastaks sahtlisse ning alles 2015. aastal andis välja loo “Paffkroonika”, mille ta lindistas koos oma sõbra Heigo Teppoga.

Sebo5

Oli jälle aasta pausi, kuni Sebastian kirjutas uue loo – “Lend”. Pala, millel puudub läbiv motiiv, on ülesehitatud hetkeemotsioonide ja -mõtete peale.

Nii Sebastiani kui ka videoloojate Henry Spencer Laasalu ja Robert Parelo elus on sõprus väga olulisel kohal ja nii otsustasidki mehed, et kaasavad oma ühised sõbrad ja loovad video, mis annab edasi vendlust ja kokkuhoidmist.

Kuna lood on ilmunud suurte vahedega, on keeruline hinnata, kas räpparist saab lähitulevikus hitt või mitte, kuid loodan, et järjepidevus aitab Sebastianil näha arengus ka edasiminekuid. Kui biit ja lugu iseenesest on päris mõnusad, mille taustal tiksuda, siis video meenutab mõne eesti räppari kehva videot, kus kujutatakse kõige tavalisemat joomingut, mis on kole, sest eestlased ei oska üldiselt piiri pidada.

Täägid: