Peosari RYTM paneb hommikutundideni tantsima

Sel neljapäeval kell 21.00 teevad Mustas Puudlis peaproovi Anton ja Mikk, kes juba 23. veebruaril annavad Tartu Sisevete Saatkonnas hoo sisse värskele üritustesarjale RYTM, mis toob inimesteni uut ja vana hiphoppi, souli, funki ja R’n’B-d!

Peosari RYTM paneb hommikutundideni tantsima

RYTM on korterikaaslaste ühise muusika armastusest käivitunud pidudesari, mille avaüritus toimub 23. veebruari südaöösel Sisevete Saatkonnas ning kuhu oodatakse sel öösel Tartus pesitsevaid inimesi varajaste hommikutundideni tantsima! “Meie mängime plaate täpselt senikaua, kuni viimane inimene tantsupõrandal veel püsti on,” rääkis sündmuse korraldaja Mikk Lemberg, kelle sõnul loodetakse paadidiskole täismaja, sest sel korral üle saja inimese peole ei mahu.

Sarja taga seisab Lasnamäe-Tartu connection, mis sai hoo sisse, kui Anton Hmelnitski ja Mikk Lemberg ühte korterisse elama sattusid. “Pea pool aastat jagasime Antoniga sama kõlarit ning avastasime, et päris head mussi kuulame ikka,” kirjeldas peosarja sündimise protsessi Lemberg.  “Jõudsime nüüd nii kaugele, et tahame seda tunnet ka teistega jagada ning koos mõnusalt põksuda,” kinnitas kõrvalt Anton, kelle sõnul on eesmärk väga lihtne: sündmustega soovitakse tutvutada inimestele uut ja põnevat muusikat, mida peavoolukanalid mitte kunagi mängima ei hakka. “Seda on palju ning see on hea. Raudselt kõigile midagi,” julgustasid korraldajad huvilisi kohale tulema.

Kuigi avapidu toimub vabariigi aastapäeva hommikutundidel, tehakse peaproov juba 16. veebruaril Mustas Puudlis. Kell 21.00 algav tasuta üritus ootab kõiki kohale ning mõnus neljapäev koos heade sõpradega on garanteeritud! “Peorütme toome inimestele erinevatest maailmanurkadest ning tutvustame seni veel laiema üldsuse eest peidus olnud muusikute ja produtsentide palasid,” kutsus Anton kõiki tantsima.

Kuula esimest RYTM #1 mixi ja uuri tracklisti Soundcloudist.

Rohkem infot leiad RYTM Facebookist!

16. veebruar / RYTM Mustas Puudlis

23. veebruar / RYTM Sisevete Saatkonnas

Visuaal: Hooligan Hamlet. 

Täägid: