Drake andis täna välja oma uue albumi “More Life”

Drake on viimastel aastatel olnud peatamatu. Vaieldamatult hetkel üks aktiivseimaid räppareid in the game. Tema iga liigutust saadab fännide heakskiit ja heiterite kära. Kaks märki, et mees on tipus. Eelmisel aastal ilmus tema “VIEWS”, vahetult enne seda “If You’re Reading This It’s Too Late”. Terve 2016. aasta suve bängisid üle maailma “Controlla”, “One Dance” ja “Too Good”. Täna saime kätte järgmise suve soundtrack‘i ja selle nimeks on “More Life”.

 

Drake andis täna välja oma uue albumi "More Life"

 

Peale esilinastust Beats 1 raadios “OVO Sound Radio” saates kukkus album kohe ka Apple Musicusse kõigile kuulamiseks. “More Life”-i pealt leiame lisaks härrale endale veel selliseid artiste nagu Kanye West, Travis Scott, PARTYNEXTDOOR jpt. Eraldi väljatoomist väärib UK grime’i skene ehk Skepta ja Giggs. Plaadil on kokku 22 lugu ja kuulamist on palju. Selle üle ei nurise ilmselt mitte keegi, kes Drake’i loomingut austab. Kuula uut albumit Apple Musicust või Spotifyst.