Kuula: Frank Oceani Blonded Radio saade ja intervjuu Jay Z-ga

Veebruarikuu viimasel reedel üllatas Frank Ocean Apple Musicu keskkonnas kahetunnise saatega Blonded Radio.

Ocean mängis saates lisaks enda muusikale väga erinevaid stiile ning muidugi ka samal päeval välja tulnud Calvin Harrise, Frank Oceani ja Migosega koostöös valminud kevadhitti Slide. Kuid saatest endast on intrigeerivam fakt, et Oceanil õnnestus saatesse peita paar lõiku vestlusest Jay Z-ga.  Väga harukordse intervjuu kõlamine just Apple Musicus on irooniline, arvestades, et Jay Z omab konkureerivat muusikastriimimis-platvormi Tidal.

Saates kuuleb kuidas Jay Z kritiseerivalt tõdeb: “Raadio on suht reklaamimudel. Popraadiod mängivad muusikat tuginedes 18-34 aastaste valgete naiste maitsele.  /../ Nende playlistid isegi ei põhine muusikal. Bob Marley suguseid tänapäeval raadiotes ei mängitaks.”

Kuula Blonded Radio saadet Apple Music keskkonnas. Jay Z kõlab alates 1h 3m ning hiljem alates 1h 53m.