Rihanna Fenty PUMA uued Creeperid reliisivad juba järgmisel nädalal

Ei jõudnud just väga palju aega mööda minna minu eelmisest Rihanna Fenty PUMA teemalisest postitusest, kui pean võtma oma sõnad tagasi ja tõdema, et Creeper‘id on ikka veel Rihanna kõige-kõigemad ketsid. Äsja ahjust tulnud roosad või khakirohelised lipsuga Bow‘d pole veel jõudnud mahagi jahtuda, kui juba võib heita pilgu uutele n-ö kortsus look‘iga nahast Creeperitele.

Kahes eri värvitoonis – klassikaliselt valged musta joonega ja üleni mustad – Creeperid jõuavad poelettidele varem, kui oleks osanud lootagi, ehk juba 6. aprillil.

Ja kui juba Rihannast juttu tuli, tasub üle vaadata ka Fenty PUMA 2017. aasta sügis-talvise moeshow kaadrid, sest kollektsioon ise on banger. Tšeki siit.

Rihanna Fenty PUMA uued Creeperid reliisivad juba järgmisel nädalal
Rihanna Fenty PUMA uued Creeperid reliisivad juba järgmisel nädalal Rihanna Fenty PUMA uued Creeperid reliisivad juba järgmisel nädalal Rihanna Fenty PUMA uued Creeperid reliisivad juba järgmisel nädalal Rihanna Fenty PUMA uued Creeperid reliisivad juba järgmisel nädalal

 

Täägid: