Rihanna x PUMA Fenty uued ketsid on kaunistatud suure lipsuga

Kes vähegi Rihanna x PUMA Fenty uue kollektsiooni esitlusel või sellele järgnenud kajastusel silma peal on hoidnud, teab, et Creeperid pole enam üldse Rihanna kõige tahetumad PUMAga koostöös valminud ketsid. Areenile on saabunud Puma Rihanna Bow mudel, mis on saanud hoopis tavapäratuma ja naiselikuma välimuse.

Massiivse lipsu ja sileda siidiga kaunistatud ketsid näitavad taaskord, et Rihanna eelistab minna loomingulises protsessis üle piiri ja luua midagi, mis esmapilgul tundub ehk isegi liiga veider. Aga kui sind on sel suvel kutsutud pulma, vanaema juubelile või mõnele muule fancy’le üritusele ja sa oled otsustanud sinna kindla peale saabuda kohale ketsides, siis Puma Rihanna Bow on su go-to kets.

Heleroosades ja oliivirohelistes värvitoonides Puma Rihanna Bow’d on Euroopa poodides saadaval juba täna kell 18.00 ning, nagu ka kõigi teiste Rihanna ja PUMA collab‘ide puhul, kaovad need tõenäoliselt lettidelt ülehelikiirusel.

Rihanna x PUMA Fenty uued ketsid on kaunistatud suure lipsuga Rihanna x PUMA Fenty uued ketsid on kaunistatud suure lipsuga Rihanna x PUMA Fenty uued ketsid on kaunistatud suure lipsuga Rihanna x PUMA Fenty uued ketsid on kaunistatud suure lipsuga Rihanna x PUMA Fenty uued ketsid on kaunistatud suure lipsuga

Täägid: