Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe

Kevadine Tallinn Fashion Week sai avapaugu moekeskuses Defitsiit, kus kodumaa kõige ässamale moepublikule esitleti kunsti ja moodi ühendavat Wear-Arts  kollektsiooni “The Art Club”. Jüri Arraku, Leonhard Lapini ja Maarit Murka kunstiteostest inspireeritud ning vabadusest ja noorusest juhinduva rõivakollektsiooni autoriteks on Eesti moe tulevikulootus ehk Eesti Kunstiakadeemia noored ja andekad moetudengid.

“Olen väga üllatunud, kui hästi ja moodsalt tõlgendasid noored disainerid kunsti perspektiivi. Need lõiked on kui laserterad, mis kannavad edasi kunstnike töid ja mõtet,” kommenteerib kollektsiooni brändi Wear-Arts looja Mari Martin. “Mood on kui lõuend, mis toob kunsti inimese teadvusele lähemale ja kannab seda seejärel ka edasi.”

Wear-Artsi värske kollektsiooni “The Art Club” autoriteks on Mari-Ly Kapp, Kertu Kivisik, Kaia Kuusmann, Sandra Luks, Sirli Pohlak, Pamela Põld, Kerttu Reinmaa, Eliise Saar ja Aleksandra Tšusovljanova (Närjänen).

Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe Tallinn Fashion Weeki avapauk ühendas kunsti ja moe