#LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

REGULAR SUNDAY w/ KRISTIIN #sundayvibes

See oli üks hetk ühest täiesti tavalisest päevast. See on see moment, kui sa pöörad kodutrepilt tagasi, et kvartalis mõned hetked talletada. See oli tavaline, aga eriline nagu elu ongi. Minu hetk.

#LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin #LÄBIKLAASI: Regular Sunday_Kristiin