Reket andis välja uue albumi “Super ei”

Ilma pikema jututa andis reket täna oma Instagramis teada, et kuulatav on tema uus album “Super ei”. Kettal on kokku 7 lugu, mis kõik kõlavad siiralt, südamest ja päris. Täpselt sellisena olema harjunud Reketit tarbima ja ei pea pettuma. Enne kui keegi hakkab vinguma, et 7 lugu ei ole album, siis su faktid on valed. Täpselt nii palju peab plaadil olema träkke, et see oleks ametlikult album.

Artisti enda sõnul: „Andsin aastaga kokku kuskil 70 kontserti ning lugematul arvul intervjuusid. Lõpuks kinnistad endale sellega koha meedias ja nii ise kui ka teised unustavad ära, miks sa sinna üldse sattusid. Ühel hetkel avastad, et pigem huvitab inimesi, mida sa sööd või millist mütsi sa kannad, kui see, millist muusikat sa kirjutad. Sellest sündiski „Super ei” kontseptsioon, milleks on muusika loomine ilma suurema mölata.”

Albumi „Super ei” on produtseerinud Paul Oja, Lauri Täht, 372, Lumele, Sander Mölder ja DJ Critikal, kes ka albumi lindistas.

„Kohe, kui laulud valmis said, andsin nad maailmale kuulamiseks, tasuta. Väga limiteeritud koguses, ainult neile, kel on internet,” ütleb reket.

“Super ei” peal kuuleme pehmemaid meloodiaid, aga ka agressiivsemat andmist, kuumi tundeid ja ühiskonnas pettumist. Ilma pikema jututa kuula Reketi uut albumit Apple Music’ust või Spotify’ist.

 

Täägid: