Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest

Hooligan Hamlet + Mogul Skateboard Company + adidas

Eelmise aasta suvekuumus ajas meid jalaga hoogu lükkama ja mingi hetk olime nii hoos, et disainisime koostöös Eesti oma rulategija Mogul Skate Companyga omale cruiser longboard rulad, mille värvilahendused ja mustrid olid inspireeritud tolle hetke värsketest adidase ketsidest. Kuna tulemus jäi lahe ja hakkas meile endile väga meeldima, siis otsustasime ühe rula ka meie ühise ja õnneliku jälgija vahel välja loosida.

Tahame sulle kinkida
– Hooligan Hamleti poolt disainitud
– Mogul Skate Company poolt käsitööna valminud longboard cruiser rula
– adidas Eesti poolt värske ketsipaar
Selleks, et osaleda loosimises
  1. Hakka jälgima Facebookis Hooligan Hamleti ja Moguli tegemisi
  2. Hakka jälgima Instagramis adidas Eesti tegemisi
  3. Anna teada facebookis loosikampaania pildi kommentaarides, kuhu läheksid cruisima
  4. Ning jaga loosi ka oma sõpradega

Loos lõpeb reedel, 26.mai kell 12.00!

Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest Hooligan Hamleti ja Mogul Skateboard Company cruiser longboardid inspireeritud adidastest

Fotod: Hooligan Hamlet
Disain: Hooligan Hamlet
Rulad: Mogul Skate Company