#LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni “How to coexist”

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

Möödunud nädalavahetusel käisime Erki moeshow telgitaguseid pildistamas. Kes ei teadnud, siis Erki moeshow tähistas oma 30. juubelit. Enne, kui Katrin Aasmaa läks publikule oma kollektsiooni “How to Coexist” esitlema, võtsime modellidest kinni ja tegime mini-editorial pildistamise.

#LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist" #LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist" #LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist" #LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist" #LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist" #LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist" #LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist"#LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist"#LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist"#LÄBIKLAASI: Katrin Aasmaa esitles kollektsiooni "How to coexist"

 

Fotod: Hamlet Boyz

Täägid: