#LÄBIKLAASI: Taaniel Malleus ja Karin pildistasid Converse’i

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

 

Converse Eesti andis meile vabad käed korraldada fotoseeria, mis ilmestaks hetke Eesti ägedaid ja tegusaid noori. Valisime välja Taaniel Malleusi (@dartgh) ja Karin Nahkuri (@n01.jpg). Lisaks eriti coolidele piltidele viis Taaniel meid Kopli liinide taha nurka, kus ootas meid eriti äge korterite kompleks. Kes leiab selle koha järgmisena?

#LÄBIKLAASI: Taaniel Malleus ja Karin pildistasid Converse'i #LÄBIKLAASI: Taaniel Malleus ja Karin pildistasid Converse'i #LÄBIKLAASI: Taaniel Malleus ja Karin pildistasid Converse'i#LÄBIKLAASI: Taaniel Malleus ja Karin pildistasid Converse'i #LÄBIKLAASI: Taaniel Malleus ja Karin pildistasid Converse'i #LÄBIKLAASI: Taaniel Malleus ja Karin pildistasid Converse'i

Fotod: Taaniel Malleus

Modell: Karin Nahkur

Vaata veel @conseesti