Lil Yachty käis Joe Buddeni saates “Everyday Struggle”

Joe Budden on väga lühikese süütenööriga mees, aga seda teavad vist juba päris paljud inimesed. Eelmisel nädalal käis Lil Yachty aka Lil Boat Complexi saates “Everyday Struggle“, mida kureerivad Joe Budden ja DJ Akademiks.

30 minutit kestnud saate jooksul puuris Budden Lil Yachty tegemisi läbi ja lõhki, sest vanakooli mees ei saa Yachty fenomenist väga hästi aru. Räägiti pikalt ta uuest plaadist (mis ilmub 26. mail), plaadi coverist ning keda Yachty oma plaadiga kõnetada tahab. Lisaks võeti ette ka Lil Boati konkurendid, kus Yachty väitel teeb mees oma konkurentidest paremat businessit.

Kuigi Yachty muusika võib olla midagi, mida vanakooli räpparid ei austa ega hakkagi austama, sest see on mõmisemine, siis 19-aastase noormehe kõnepruuk on muusikatööstuse kohta isegi täitsa küps.

Intervjuu ise on huvitav ja annab hea ülevaate uue uuekooli räpieliidist. Selle olukorra teeb lõbusamaks Twitter.