Mary J. Blige värskelt albumilt leiad ühislugusid Kanye Westi, Missy Elliotti ja paljude teistega

Mary J.Blige on pärast 2014. aasta klubivõngetega albumit “The London Sessions” naasnud taas hiphopi ja souli juurde ning valminud on album “Strenght Of A Woman”.

Album peegeldab artisti purunenud abielu ja enese terveks ravimise protsessi ning selleks on ehe näide Kanye Westiga koostöös tehtud lugu “Love Yourself” või koos F-you karjuv Missy Elliotti, DJ Khaledi ja Migosest tuntud räppar Quavoga valminud lugu “Glow Up”. Mary J. Blige on ennegi südamevalu pealtnäha imelihtsa vaevaga muutnud suurepärasteks muusikateosteks ja ka “Strenght Of A Woman” pole mingi erand. Tema endagi sõnade järgi on tegemist ühe jõulisema albumiga terve muusikuks oldud aja jooksul.

Album on striimitav Apple Musicust.

Täägid: