Nike Flyknit Racer “Be True” jõuab limiteeritud koguses Eestisse!

Racer siluett on mitmete nüüdisaja suurte loovinimeste ja sneakerculture‘i eestkõnelejate “go to” toss olnud juba mõnda aega. Selle lihtsuses ja sihvakuses (jah, ma luban endale sellist sõna) on midagi ülimalt stiilset ja maitsekat. See toss ei ole kõigile, aga see on toss on sulle, kes sa loed Hooligan Hamletit.

Nike jätkab LBGTQ kommuuni toetamist  järjekordse reliisiga ja seekord ongi kõikidele ühiskonna jaoks nö teistsugustele mõeldud suur sõnum valatud selle Nike Flyknit Racer tossu sisse. Vikerkaarevärvides gradient jookseb üle Nike swoosh’i ja keelel seisab jäärapäise meelekindlusega blokktähtedes tekst “Be True”.

Meile lekkinud info kohaselt maandub ülimalt pisikene kogus seda tossu ka Ülemiste keskuse Nike esinduskauplusesse.

 

Nike Flyknit Racer “Be True”

Tootekood: 02366-100
Ilmumiskuupäev: 01.06.2017
Eeldatav hind: ~159€

 

Nike Flyknit Racer "Be True" jõuab limiteeritud koguses Eestisse! Nike Flyknit Racer "Be True" jõuab limiteeritud koguses Eestisse! Nike Flyknit Racer "Be True" jõuab limiteeritud koguses Eestisse!