Hamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits

“Hamleti soovitus” on Hooligan Hamleti rubriik, kus me valime suvalise aja tagant suvalisel hetkel ühe sitaks kõva asja ja kirjutame sellest. Vahel soovitame ise, vahel on külalissoovitajad. Kogu asja eesmärk on juhtida tähelepanu headele asjadele. Lihtne.

 

Hamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits

 

Seekordne Hamleti soovitus on kodumaine Uulits Tänavagurmee. Täpsemalt Kalamajas avatud Soo tänava filiaal. Pelgulinna poisid teevad õiget asja ja südamega. Kui need asjad ühte võrrandisse sättida, siis ei saa midagi halvasti minna. See skeem on ennast minevikus mitmes valdkonnas tõestanud. Soo tänava Uulitsa menüüs on mõned erinevused võrreldes teiste Uulitsa söögikohtadega. See ei ole miinus, vaid suuuuur pluss. Pluss sellepärast, et kui sa tahad iga päev Uulitsas söömas käia, siis sa saad südamerahuga minna ühel päeval ühte ja teisel päeval teise, ilma et oleksid kaks päeva järjest samas Uulitsas käinud. Smaaart! Uulitsa eesmärk on ikka olnud veel kvaliteetsema ja veel hingestatuma toidu pakkumine. Soo tänaval on see õnnestunud ebamaiselt hästi. Iga detail burgerite juures on ise väljatöötatud ja n-ö from ground up ise tehtud. Mitte mingit fabrikaati. Ja mingil täiesti seletamatul põhjusel on sellel toidul hing sees. See on asi, mida ma olen Uulitsa juures alati imestanud. Lisaks kogu eelnevale kiidulaulule on seal mõnusalt palju ruumi, nii et kogu squad kokku ja Uulitsasse!

NB! Kõik draakonid – proovige kindlasti jalapenosid, ükskõik millises formaadis. Need on LIT. Ja kui sulle tundub, et see oli täitsa hea info, mis sa siit just said, siis loe ka kõiki eelmisi Hooligan Hamleti soovitusi bruuuuh!

 

Uulits Facebookis
Uulits Instagramis

Fotod: Team Hamlet

Hamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits Hamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits Hamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits Hamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits Hamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits Hamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava UulitsHamleti soovitus #3: Soo tänava Uulits