LeBron James on ikkagi inimene

Nüüd, kui esimesed emotsioonid hakkavad lahtuma pärast korralikult kirgi kütnud neljandat NBA finaalmängu, on paras aeg teha väike tagasipõige ühe video juurde, mis ilmus pisut enne finaalmängu.

Lebron James’i enda meediaväljaanne Uninterrupted avaldas video “The Shop” , kus tegi üllatuslikult kaasa ka Draymond Green ning lisaks teistele Lebroni lähikondlastele ja sõpradele ka näiteks 2 Chainz. Mõnusas barbeshop atmosfääris räägiti väga huvitavatel teemadel, mida saab allolevast videost ise järgi vaadata.

 

 

Kõige huvitavam fakt ilmus aga pisut varem Beats By Dre Instagram kontol “The Shop” video promopostituses. Nimelt meenutati seal Lebroni esimest signatuurketsi Air Zoom Generationit ja LBJ reaktsiooni, kui ta esimest korda ketsikarbi avas. Loomulikult tuli esimese asjana ketside sisemust nuusutada.

 

https://www.instagram.com/p/BVD8RfMg8D0

LeBron James on ikkagi inimene

 

Uuh, Lebron on ka ikkagi inimene nagu meie kõik siin!