Luksuslik Air Jordan 5 “Red Suede” tuleb sellel nädalavahetusel

Juba mõnda aega pole saanud kirjutada siia korralikku retro Jordani uudist. Põhjus on lihtne – Jordani reliisid ei ole sellel aastal olnud kõige põnevamad. Mis seal salata, 2017-ndal aastal liigutab ketsiäris mägesid ikka innovatsioon ning uued värsked lahendused. See aga ei tähenda, et meil vanast heast Jordanist isu täis oleks. Sellel nädalavahetusel ilmub juba tuttavale Air Jordan 5 siluetile super edev “Red Suede” colorway. Erinevused Air Jordan 5 “Raging Bull”-i vahel on vaeva märgatavad, nii-et jääb natuke segaseks, miks ei tehtud sellest re-release‘i. Ent sellest hoolimata on antud kets üsna kenasti välja kukkunud ning üleni punaste ketside fännidele must-cop.

Kets ilmub 1. juulil kogu pere suurustes ehk lapsed, naised ja mehed ning hakkab maksma ~190€ ringis.

 

Luksuslik Air Jordan 5 "Red Suede" tuleb sellel nädalavahetuselLuksuslik Air Jordan 5 "Red Suede" tuleb sellel nädalavahetusel Luksuslik Air Jordan 5 "Red Suede" tuleb sellel nädalavahetusel Luksuslik Air Jordan 5 "Red Suede" tuleb sellel nädalavahetusel