Nike sai sellega hakkama – uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestus

Ketsibusinessis pole ilmselt mitte ühtegi inimest, kellel oleks selle aasta vaieldamatult ühe suurima reliisi, Air VaporMaxi kohta midagi negatiivset öelda. Disain disainiks, aga reliis orkestreeriti perfektselt. Täna saab suhteliselt kindlalt väita, et Nike toibus paugust esihammastesse ja on uuesti jalgadele tõusmas. Eelmisel aastal väljakuulutatud ja sellel aastal lõpuks ilmunud VaporMax tuli vana tuttava ärevuse ja selle õige vibratsiooni saatel. Küsi ükskõik milliselt Euroopa ketsipealt. VaporMaxi reliisi ümbritses see õige tunne, see päris energia. Ketsikommuunid üle maailma lõid särama ja õigustatult, sest kuigi algul natuke võõralt mõjunud siluett, on tänu heale tööle sneakerheade‘ide südamesse oma teed uuristamas.

Nike esimene lask (üle mõne aja) sihtmärki oli mäletatavasti ebamaiselt hästi õnnestunud Comme des Garçons x Nike Air VaporMax. CDG annab ketsi disainile täpselt selle Euroopa puudutuse, mis üldises ketsiskenes täna nii paganama värskelt mõjub. Euroopa flavor on the thing! Heasmõttes kõige tavalisemale meinstream jalatsile on antud üli mõnus nn “euro disainer” vibe. Ei mäletagi, millal viimati selline asi nii edukalt õnnestus.

 

Nike sai sellega hakkama - uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestus

 

Teine pauk õigesse kohta kõlas siis, kui kuulsime esimesi uudiseid Virgil Abloh ja tema Off-White x Nike Air VaporMax reliisist. Moetööstuses (ja kas me räägime ikka veel ainult sellest segmendist, mis meile siin südamelähedane on?) kõige retsim mees praegu maalib sellele Nike poolt ehitatud kanvasele täiesti ebamaise taiese. Kogu mänguilu on detailides ja selles osas täristas Virgil märklaua sodiks.

 

Nike sai sellega hakkama - uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestus

 

VaporMax on jõudmas oma kolmanda bullisilmani ja selle nimeks on CLOT x Nike Air VaporMax. Sellest on tasapisi kujunenud üks oodatumaid reliise sellel aastal. CLOT läks oma käsitluses triple red‘iga ja koos läbipaistva brändinguga on see luksuslik jalats konkurent kõigele, mis high-end moetööstuses üldse jalatsit meenutab. Täitsa hull on ikka vahepeal korraks peatuda ja vaadata, kuhu me ketsindusega jõudnud oleme. Sama toss, mis on jalas kõige tavalisemal inimesel Ülemiste keskuses, on samal ajal jalas kõige retsimal moegurul Kyotos moeshow suitsunurgas.

Kokkuvõttes jääb ainult vaadata ja imetleda, milistesse kõrgustesse VaporMax veel ronib. CLOT x Nike Air VaporMax ilmub juba 29. juunil ja eeldatavaks hinnaks kujuneb 200€. Loomulikult saab sellest täiesti käsitlematult keeruline jalats, mida osta, aga selle reliisi puhul on proovimine kohustuslik.

 

Nike sai sellega hakkama - uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestus Nike sai sellega hakkama - uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestus Nike sai sellega hakkama - uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestus Nike sai sellega hakkama - uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestusNike sai sellega hakkama - uus CLOT X Nike Air VaporMax on järjekordne tõestus

Täägid: