Jay Z uus album “4:44” lõpuks kättesaadav ka inimestele planeedil Maa

Jay Z on üks räppar Ameerikast. Mõned teist ilmselt on temast kuulnud. Parim quote tema kohta, mida ise ikka aegajalt kasutan on, et “Jay Z on piisavalt võimas mees, et kaotas oma nimest sidekriipsu. Kahju, et ta oma diskograafiast Linkin Parki collabo albumit kaotada ei suuda.” BOOM! Jay on ärimees. Tema isiklik striimimiskeskkond Tidal ei ole ikka veel (kahjuks) kuhugi kadunud ja kopse väljaköhides üritab ikka veel Apple Musicule ja Spotifyle konkurentsi pakkuda. Oeh jah. Loomulikult proovitakse lihtsalt jõuga inimesi sinna käsutada. Loog ka, sest mitte ühtegi teist põhjust sinna minna eriti ei ole. Sädboi eyes. Jay Z andis välja oma 13. stuudioalbumi “4:44” ja loomulikult oli see Tidal exclusive. Tavalised inimesed, kes elavad planeedil Maa, seda kuulata ei saanud. Täna aga on lõppude lõpuks uus album kättesaadav ka täiesti normaalsetele inimestele. Härra on isegi nii suuremeelne, et nõustus ühe loo uuelt albumilt üles laadima ka YouTube’i.

Kuula moguli verivärsket kauamängivat “4:44” Apple Musicust.

 

Täägid: