#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania

Oleme brändi Converse koostööpartner olnud juba mõnda aega. Ühe osana terve aasta jooksul lahti rulluvatest aktsioonidest pildistasime hiljuti Viljandis Converse’i sügiskampaaniat “First day feels.” Väga retsid seniavastamata lokatsioonid, jõhker retrovõnge ning Viljandi atmosfäär tegid kogu protsessist seni ühe kõige mõnusama fotoshoodi üldse.

Ajahambast puretud tenniseväljakud, retromesa, lagunev spordihoone, Viljandi Lennukitehase hoov, bussijaam ning uuele elule turgutatav endine Vilma tehasehoone moodustasid lokatsioonidena ägedalt harmoneeruva terviku.

Hooligan Hamleti tehtud sügiskampaania fotosid näeb füüsilisel kujul Sportlandi kauplustes Eestis, Lätis ja Leedus.

Tšekka pilte ja jaga teemat sõpradega!

 

Converse X Hooligan Hamlet

Sügiskampaania 2017
Modellid: Edgar Vunš, Inger Martin, Steven-Kristjan Tšoba
Foto: Kris Süld / Hooligan Hamlet
Lokatsioon: Viljandi, Eesti

 

#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania #LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania#LÄBIKLAASI: Converse jäädvustas Viljandis oma sügiskampaania