#LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika.

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv. Läbiklaasi vaatame, kes või mis on fookuses. Kõike, mis inspireerib, avardab ja ühendab. 

Tuul ja meeste looduskosmeetika.

Mu viimase aja kaks lemmiksõna on “elamusfestival” ja “meestekosmeetika”. Mõlema puhul ei saa täpselt aru, millega tegemist ja eelarvamus tuleb kiiremini kui Trump jõuab oma administratsioonist inimesi lahti lasta. Tegelikult on nii, et kui asi on äge, siis pole vahet, kuidas seda kutsutakse. Või oli see vastupidi? Kui asja kutsutakse, siis pole vahet, kui äge ta on? Ei, kurat, ikka see esimene variant. Ja sama äge, kui on kasutada sõna “äge” kaks korda järjest, on äge, kui see äge asi on Eesti oma. Ägedad asjad saavad päris tihti alguse soovist (ja võib-olla ka vajadusest) luua midagi uut ja teistsugust. Nii sai alguse ka kodumaine meestele mõeldud looduskosmeetika bränd Tuul, mis loodi 2015. aasta sügisel. Miks? Vajadusest omale meelepäraste aroomide ja naturaalsete, loodusest pärit ja keemiavabade kõrgkvaliteediliste koostisosadega ilutoodete järele. Meile meeldib, et Tuule loojad on mõelnud selle, et saaksime iseenda eest hästi hoolitseda ja tunda end sealjuures mõnusalt. Tuule tooted on tehtud erilise hoole ja kirega, inspireeritud loodusest ning hoides sealjuures südame lähedal meie maad, kasutades toodete tegemisel ökoloogilisi koostisosi. Lükkame kliimasoojenemist edasi üks pudel korraga!

 

#LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika.

 

Tuule esimene tootesari sisaldas käsitööna valminud näovett, habemeõlisid ja palju muud. Mis te mõtlesite, et mees ei tahagi vahel natuke hellust saada või? Ei läinudki kaua, kui need veed ja õlid kõik korraga omale ilurituaalide käigus peale sai pritsitud. Tuul on meie igapäevane kaaslane ja mõnes mõttes teeb meie päeva. Mismõttes teeb? Teeb, teeb – Tuule toodete värskuse loovad erinevad looduslikud ekstraktid ja eriti hea aroomiga eeterlikud õlid, mis lasevad aja maha võtta ja lihtsalt korraks ühe hetke iseenda jaoks võtta.

#LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika.

Madara. Tuul Lab. TS01.

Tänaseks on Tuul leidnud endale sobiva tootmispartneri 10 aastat tegutsenud ja täna 24 riigis müügil oleva nahahoolduseksperdi Madara Cosmetics näol. Nendega koostöös arendati välja teine tootesari Tuul Lab  lab tähendab tehasest tulnud tooteid. Erinevalt tavalistest “tehasest tulnud” kosmeetikatoodetest ei sisalda Tuule tooted parabeene ega sünteetikat ja see on algusest peale olnud brändi üks peamisi nõudmisi. Käisime koos väljasõidul Lätis Madara tehases ja võtsime seal olles üles uue sarja ühe toote kogu tootmisprotsessi ja vaatasime, kuidas üks korralik tehas asju teeb.

Tuul Lab’i uue tootesarja esimene toode on siin ja vaata ainult seda uut vegan šampooni na — Tuul Lab TS01. See on ülivõrdes kõva teema ja niisutab juuksed väga hästi ära, sest see šampoon on team must pipar ja team kardemon ja sina oled mõlemas teamis. Toode on omakorda pakendatud luksusliku mattmusta disainsildiga pruuni plastikusse. Jah, plastik on täna hell teema, aga Tuul on isegi selle peale mõelnud – Tuule toodete puhul kasutatakse kõige vähem kahjulikku taaskasutatavat PET1 plastikut.

 

Vaata filmi siit:

Loovjuht — Kaarel Kala / Tuul
Film ja pildid — Felix Laasme / Hooligan Hamlet
Muusika ja helidisain — Uku Kübar / Uxcel / Kaabu Records

 

Kui tahad ennast selle ülivõrdes hea musta pipra ja kardemoni veganšampooniga niisutama hakata, siis mine siia. Vali välja toode ja kasuta koodi HOOLIGAN20. Jep, meil on oma sooduskood! Natuke naljakas on ka, aga see ei keela teil seda koodi kasutamast. Nii saad esimese nädala jooksul šampooni soodsamalt osta (kuni 18.08). Šampoon. Mattmust. Vegan. Naturaalne. Orgaaniline. Batman! (nanananananaaa..)

 

#LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika.#LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika. #LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika. #LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika. #LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika. #LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika. #LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika. #LÄBIKLAASI: Tuul. Tuul Lab. Meestekosmeetika.