Nike kaunistab klassikalise Air Force 1 Low litritest roosikestega

Nike Air Force 1 on kõige armastatum kets eestlaste seas. Seda kannavad mehed, naised, noored ja vanad. Kui viimastel nädalatel mõnda kohalikku Zara kauplusesse sattunud, oled kursis, et ei ole hetkel trendikamaid džiinse, kui tikitud lilleõitega kaunistatud teksapüksid, mille eri variante leiab selle armastatud kiirmoeketi lettidelt rohkem, kui mul on näiteks sõrmi. Tänaseks on asi nii kaugel, et reljeefne lillemuster raidunud oma tee ka ketsibusinessisse. Nike laseb kooliaasta esimesel päeval välja oma versiooni hooaja suurimast teksatrendist.

Tegemist ei ole mõne custom made ketsipaariga, vaid 1. septembril maandub poelettidele spetsiaalselt naistele disainitud litrite ja roosiõitega kaunistatud Air Force 1 Low “Floral Sequin”. Ketsi hinna infot hoitakse hetkel veel saladuses. Teada on, et kollektsiooni kuulub nii heledam “pestud” teksa kangaga kaetud mudel kui ka tumedam indigosinine versioon. Kumba sina kannaks?

 

Nike kaunistab klassikalise Air Force 1 Low litritest roosikestega Nike kaunistab klassikalise Air Force 1 Low litritest roosikestega Nike kaunistab klassikalise Air Force 1 Low litritest roosikestega Nike kaunistab klassikalise Air Force 1 Low litritest roosikestega Nike kaunistab klassikalise Air Force 1 Low litritest roosikestega Nike kaunistab klassikalise Air Force 1 Low litritest roosikestega

Fotod: highsnobiety