adidas tõusis Ameerikas number 2 ketsibrändiks Jordani ees

adidas on sellel aastal teinud suuri numbreid. Tänane uudis ületab aga kõik varasemad uudised. Tundub, et Saksamaa gigant hüppas tõepoolest lõpuks üle Jumpmani ja tõusis Jordan Brandi ees number 2 ketsibrändiks Ameerikas. Olukord, mida ei oleks mõned aastad tagasi osanud visualiseerida mitte keegi. Turuuuringutega tegeleva NPD Groupi eestkõneleja (ja internetis tuntud “Kanye efekti” kriitiku) Matt Powelli Twitteri kohaselt on adidas torme trotsides tõesti selle hüppe teinud.

 

adidas Originals Tubular Shadow

adidas tõusis Ameerikas number 2 ketsibrändiks Jordani ees

 

adidas Originals Superstar

adidas tõusis Ameerikas number 2 ketsibrändiks Jordani ees

 

Elimineerimaks koheselt kõik rutakad arvamused, et edu taga on erinevad haibitud nö ambassador-ketsid, lisas Powell oma Twitterisse ka suurte müüginumbritega ketside loetelu. Edu eest vastutavad adidas Originals Tubular Shadow ning adidas Originals Superstar. Mitte NMD, Ultra Boost, Yeezy Boost ega EQT. Oleme Hamletis adidase edule kaasa elanud esireast ja ainult tulevik teab, kui kõrgele kolme triibu tee päriselt välja viib. Igaks juhuks tasuks muidugi silmas pidada, et see uudis räägib Ameerika turust ja suur töö on veel ees.

 

Täägid: