Netflixi seriaal Marvel’s The Punisher sai esimese, verise treileri

Tundub, et käesoleva aasta viimastel kuudel tasub Netflixi tavapärasest tihedamalt tööle panna. Alles äsja jõudis sinna “Bojack Horsemani” suurepärane 4. hooaeg, oktoobri lõpus naaseb “Stranger Things” ning veel millalgi enne aasta lõppu saame olla tunnistajaks Marveli järjekordsele sissekandele enda Netflixi universumisse, sest “The Punisher” saab enda sarja. Algselt “Daredevili” teises hooajas üles astunud Frank Castle hakkab arveid klaarima täiesti enda, 13 episoodi kestvas seriaalis, mille esimene täispikk treiler on neetult verine!

Kuupäeva meiega muidugi ei raatsita veel jagada, aga vähemalt on peaosa kehastav Jon Bernthal selga ajanud Punisheri klassikalise valge pealuuga kuulivesti, seega asjad tunduvad olevat hästi… halvasti. Hype on vägagi real!