Tallinnasse tuleb kolm uut spordiparki koos betoon-rulaparkidega

That’s right, bwoy! Pealinna ehitatakse kolm täiesti uut spordiparki, kus saab fookuses olema tänavasport. Ekstreemspordi osa valmis koostöös Linnasilma MTÜ, Eesti Rulaliidu ja Simple Sessioni eestvedajatega. Uued pargid rajatakse Kesklinna, Lasnamäele ja Mustamäele. Vilde teele kavandatakse 600 m2 suurusega trikiparki. Umbes kolmandik elemente selles saavad olema algajatele, pooled keskmisele tasemele ja viiendik väga heal tasemel harrastajatele. Arvestatud on nii rulaga, BMX-iga, tõukerattaga, kui ka rulluiskudega sõitjatega. Kivila parki tuleb 500 m2 suurune trikipark, kus atraktsioonid kavandatakse samade põhimõtete järgi, mis Vilde tee pargiski. Koidu spordiparki tuleb betoonist 200 m2 suurune rulapark.

 

Tallinnasse tuleb kolm uut spordiparki koos betoon-rulaparkidega

 

Tallinnasse tuleb kolm uut spordiparki koos betoon-rulaparkidega Tallinnasse tuleb kolm uut spordiparki koos betoon-rulaparkidega Tallinnasse tuleb kolm uut spordiparki koos betoon-rulaparkidega

 

Loe täpsemalt SIIT.