Eminem pritsis BET Awards 2017 galal värsket freestyle’i

Müüt ja legend Eminem on kuuldavasti välja andmas oma uut albumit. Vihjeid selle kohta on ilmunud internetis siin ja seal. Kõik vanameistri tulihingelised fännid on juba õhinas. Ehkki maailma kõige ametlikumat infot selle kohta veel ei ole, on internetis levinud mittemetliku info kohaselt teada, et album peaks ilmuma juba selle aasta novembris. Lisaks pritsis räppar 10. oktoobri õhtul toimunud BET Awards galal tuttuut freestyle räppi. Räpis käsitletud teemad on aktuaalsed ja poeedile läheb vägagi korda, mis Ameerikas praegu toimub. Ükski Eminemi fänn pettuma ei pidanud, sest nagu videost näha, on mehel tõsi taga ja kui värsket materjali peaks tõesti lähitulevikus kukkuma, on tegemist väga suure tõenäosusega vägagi tõsiseltvõetava asjaga. Ootame.

 

Täägid: