Limiteeritud Nike Special Field Air Force 1 maandus just Eestis

Nike Air Force 1 on jõud, millega peab arvestama. Eestis ülimalt populaarne ketsimudel sai mitte enam väga hiljuti stiilse uuenduse, mis andis ketsile värske militaartunnetusega mineku. Disaini inspiratsioon ongi võetud taktikalistelt saabastelt ja sellest tulenevalt sai jalats endale nimeks ka Nike Special Field Air Force 1. Esimesed 4 värvi meestele ja naistele tulid müügile eelmisel aastal ja loomulikult ülimalt limiteeritud koguses ning neid otsitakse interneti avarustes taga siiamaani.

Jutud tänaval räägivad, et üks väga tillukene kogus (iga suurust täpselt 1 paar) meestele mõeldud Nike Special Field AF1 Desert Ochre/Total Orange jalatsit jõudis just Ülemiste keskuse Nike esinduspoodi müügile. Lükkab oma sügise ketsi game‘le hoo sisse. Loomulikult saavad ketsi endale lubada ainult kiiremad.

Fotod: 43einhalb

 

Limiteeritud Nike Special Field Air Force 1 maandus just Eestis Limiteeritud Nike Special Field Air Force 1 maandus just Eestis Limiteeritud Nike Special Field Air Force 1 maandus just Eestis