Avengers: Infinity War treiler on kohal ning jah, muidugi on see ülikõva!

See aeg on jälle kätte jõudnud – internetti on paisatud järjekordne koomiksifilmi treiler, mis meid hullutama hakkab. Sel korral on järg taaskord Marveli käes ning nad on oma ülesandes edukad, kuna “Avengers: Infinity War” treiler on täiesti pöörane (heas mõttes, muidugi)!

Avengers: Infinity War treiler on kohal ning jah, muidugi on see ülikõva!

Kuigi eelmisel kevadel ilmunud “Captain America: Civil War” oli üpriski massiivne, kuna kaadrisse mahtus rohkem kui ühe meeskonna jagu superkangelasi, tundub see “Infinity Wari” kõrval nagu naljategemine, sest sel korral on absoluutselt kõik (ja ma mõtlen kõik) kohale jõudnud! Galaktika valvurid? Check! Thor? Täiesti olemas! Must Panter ja Ämblikmees? Bet your ass! See on nagu ülisuur Marveli suguvõsa kokkutulek ning kõik on kutsutud!

Välja arvatud X-Mehed ja Deadpool, muidugi…