Evidence on tagasi uue Jason Goldwatchi muusikavideoga

Rhymesayers’ finest ehk EV ehk Evidence on tagasi peale raskeid aegu isiklikus elus. Vaieldamatult kõige kõvema Instagrami kontoga räppar/fotograaf Mr. Weatherman on asjad joone peale saanud ja uus lugu in teine singel 26. jaanuaril ilmuva albumi “Weather Or Not” pealt, mille pre-order on kõigile huvilistele juba avatud. Plaadi on produtseerinud teise seas Alchemist, DJ Premier, Nottz ja DJ Babu. Uus lugu “Jim Dean” on valminud koostöös Nottz’iga ja träkile on ehitatud ka muusikavideo, mille režissööri toolis ei keegi muu kui legendaarne Jason Goldwatch.

Videos on selgelt näha režisööri ja räppari vaheline keemia, mis tuleneb nende aastatepikkusest sõprusest. Kõige esimene Dilated Peoples video autor oli Jason, sama on ka EV enda esimese soolo muusikavideoga. Goldwatch kolis hiljuti New Yorkist Los Angelesse ja sellel asjaolul põhineb ka kõnealune muusikavideo. Visuaal on nagu ekskursioon läbi LA erinevate paikade, mis Evidencele olulised ning üleminekud toimuvad läbi LA riidebrändi SSUR t-särkide, mis videos ellu “ärkavad”. Kuula uut lugu ja vaata videot allolevalt lingilt.