Uus Kendrick Lamar, Schoolboy Q, Ab-Soul, Anderson .Paak ja paljud teised

Marvel teeb suuri lükkeid ja kohe varsti-varsti ilmuv uus film “Black Panther” on järjekordne näide ühest väga suurest lükkest. Kui sa ei tea, mis see on, siis see on koomiksifilm Marveli universumist pärit tegelasest, kes on noh, päris badass. Võibolla oled temaga kohtunud varasemates The Avengers filmides, aga nüüd on tal täiesti oma film.

 

 

Põhjus, miks me sellest filmist räägime, on lihtsamast lihtsam – koos filmiga ilmus ilmselt üks viimase aja lit‘imaid soundtrack albumeid. “Black Panther The Album Music From And Inspired By” (hea albumi nimi onju, tahaks endale t-särki) ketta on komplekteerinud TDE staarid SZA, ScHoolBoy Q ja Jay Rock. Kokku 14 loo peal astuvad täiesti uue kraamiga üles sellised artistid nagu Kendrick Lamar (kokku 5 loos!), Travis ScottKhalid, Vince Staples, 2 Chainz, Future jaa nii edasi ja nii edasi, see nimekiri on lõputu. Kuula abumit Spotifys või Apple Musicus.