A$AP Rocky uus muusikavideo ja esinemine The Tonight Show’s

A$AP Rocky on aktiviseerunud ja nagu tänapäeva räpparite puhul ikka – on esimene märk nende Instagrami konto. Visuaalid on värsked ja tasapisi on mees uute visuaalide kõrvale tilgutanud ka uut muusikat. Vihjed uuele albumile on olnud suhteliselt sirged. Eelmise nädala lõpus andis Rocky välja ka uue singli “A$AP Forever” ning astus üles “The Tonight Show with Jimmy Fallon” saates.

Uus lugu on vana hea Moby hittsingli reinkarnatsioon. Loomulikult ananb A$AP sellele loole täiesti uue, peaaegu äratundmatuseni muutunud hingamise. Samamoodi nagu ta annab uue hingamise ka “The Tonight Show” esinemise formaadile. Vaadake ja olge kohtunikuks. Eraldi lava ehitamine muidugi ei ole kõige tavalisem asi ja annab märku sellest, et uuele albumile on investeeringud alla lükatud.

 

 

Samamoodi annab ta uue mineku ka muusikavideole kui zanrile. Dexter Navy loodud visuaal viib selle asja ikka paar levelit jälle kõrgemale. Ma ei teadnud, et 2018. aastal on üldse võimalik midagi värsket teha. Tundub, et on.

 

 

Haip on edukalt üles pekstud ja ootame huviga, mida toob endaga A$AP Rocky uus album.