H&M ja Moschino avalikustasid nädalavahetusel koostöökollektsiooni

Lisaks sellele, et H&M muudab võimalikuks osta hetke kõige trendikamaid riideid kiirmoele omaste hindadega, toob bränd aeg-ajalt oma poodidesse ka natukene kõrgmoodi (siinkohal oleks paslik meenutada Hooligan Hamleti pildistatud galeriid H&M feat. Kenzo kollektsioonist). Järgmine disainerkollektsioon valmib H&Mil aga ikoonilise Itaalia label‘iga Moschino, millesse loovjuht Jeremy Scott on alates 2013. aastast uut energiat süstinud.

 

H&M ja Moschino avalikustasid nädalavahetusel koostöökollektsiooni

 

„MOSCHINO [tv] H&M“ on koostöökollektsioon, mis peegeldab suurepäraselt hetkel moemaailmas toimuvat, sest see ühendab poppi, tänavakultuuri, logosid ja glamuuri. Jeremy Scott on fantastiline – ta oskab moest rõõmu tunda ja luua kontakti oma fännidega kogu maailmas,” väitis H&Mi loovnõustaja Ann-Sofie Johansson.

Suure uudisega üllatati Coachellas toimunud iga-aastase Moschino peo külalisi, kes said osa digiekraanidele projitseeritud Gigi Hadidi kõnest Jeremy Scottile. Ka H&Mi Instagrami-kanali jälgijad said uudisest koheselt teada. Jeremy Scotti ja Gigi Hadidi seljas nähti peol ka valikut kollektsiooni rõivastest.

Kollektsioon „MOSCHINO [tv] H&M“ tuleb müügile valitud H&Mi kauplustesse ja e-poodi alates 8. novembrist.

https://www.instagram.com/p/BhnxI8wAIUQ/?taken-by=hm

Täägid: