#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.

Fotograaf Andri Peetso alias Log Terry trippis märtsikuus ringi New York City’s, kus tutvus Brooklyni päritolu brändi ICETEES boliivlasest disaineri Fernandaga. Fernanda välimus ja stiil niitsid fotorgraafi jalust ja koheselt otsustati koos üks lihtne, lihtsalt iseendale, orgaaniline fotoseeria ette võtta. Kuna Andri ennast veel omapärase stiiliga päris moefotograafiks ei pea, nõudis ta hing pisemat enda lõbuks projekti ja nii sündiski Fernandaga kahasse “Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda.” Fotod on pildistatud disaineri enda hood‘is Brooklynis. Täismahus Log Terry fotoseeria leiad loomulikult eksklusiivselt Hamleti veergudelt. Enjoy!

Instagram:
@log_terry
@feraschmidt

 

#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry. #LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry. #LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry. #LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.#LÄBIKLAASI: Märtsi õhtu. Brooklyn. Fernanda. By Log Terry.

Täägid: