Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile

Vaatasin just eile oma tossukarpide kollektsiooni ja mu helgelt valges kodus mõjuvad nad nagu kole ketšupiplekk mu säravvalgetel adidastel. Õnneks tuleb vana hea IKEA kohe appi ja launchib koostöös elustiilibrändiga STAMPD laheda SPÄNST kollektsiooni.

Kollektsiooni kuuluvad nii mööbliesemed, tossukarbid, riided kui ka riidepuud ja tegelikult veel palju ägedaid asju, mis on STAMPD-ile omaselt monokroomsed.

IKEA USA-s asuvatesse poodidesse jõuab kollektsioon juba maikuus, aga meie küsimus on hoopis, millal meie lähiriikidest neid läbipaistvaid tossukarpe ja seda skateboardi- slash tossuriiulit osta saab?

Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile Sinu ees on esimene pilguheit STAMPD & IKEA koostöökollektsioonile

Täägid: