Metsakutsu uue loo “Naera mu maski” produtseeris Otto (5LOOPS) ja remixis Meri

Metsakutsu paiskas täna raadiotesse ja digikanalitesse uut muusikat – kaksiksingli „Naera mu maski /  Naera mu keepi“.

Lugu räägib sellest, et paljudel meie ümber on maskid ees ja nii lihtne on neid läbi selle defineerida või võltsiks tituleerida. Vähesed viitsivad inimestesse piisavalt palju süveneda. Väga paljud maskid meie ümber on seal põhjusega, palju sügavama ja valusama põhjusega, kui me ette tahaks kujutada. Mõned naeratavad oma lapsepõlve minema, mõned meigivad oma siniseid silmaaluseid, mõned on oma elu pühendanud naljale, et peita sisemine kurbus, paljud pidutsevad eemale oma üksindust. “Naera Mu Maski / Naera Mu Keepi” kutsub üles inimestesse rohkem süvenema.

Singli esimese osa “Naera mu maski” produtseeris kodumaisest räpipundist 5LOOPS tuntud Otto Suits. Koostöö Ottoga oli Metsakutsu jaoks esmakordne, kuigi on tema talenti kohalikus hip-hopis imetlenud juba aastaid. „Biit inspireeris silmapilkselt ja sõnad sündisid väga ladusalt, ilma pikema jokutamiseta,“ nentis Metsakutsu.

Singli teine osa “Naera mu keepi” on Meelis Meri ja Ville Veeringu nägemus samast loost.

Metsakutsu: „Kuigi Meriga olen juba mõnda aega olnud nö stuudiosse lukustunud, et valmis teha suurem hulk uut materjali, siis selle duoga koostöö on minu jaoks esmakordne. Originaalist märgatavalt kurjakuulutavam ja agressiivsem versioon on meisterdatud kõigile neile, kellele meeldib bass ja sünged saundid.“

Metsakutsu astub üles juba 2. juunil hea Eesti muusika festivalil Kaparock, Kohilas. Lisaks Metsakutsule veel Miljardid, Mick Pedaja jpt.

 

Täägid: