Jay Rock’i kolmas album “Redemption” on väljas

Kendrick Lamari gangi Top Dawg Entertainmenti imelaps Jay Rock andis lõpuks välja oma kolmanda stuudioalbumi “Redemption”. Tema viimane suurem reliis oli album “90059”, mis kukkus juba 2015. aastal. Jay Rock õrritas oma uue albumiga juuni alguses minidokumentaalfilmis “Road To Redemption”, kus teiste seas räägivad Kendrick Lamar, ScHoolboy Q, Ab-Soul ja muud Black Hippy liikmed.

 

 

Nüüd on meie käsutuses ka uus album, millelt leiab kokku viisakad 13 rada. Reliisil teevad teiste seas kaasa SZA, Kendrick Lamar, Jeremih ja J. Cole. Väljas on ka juba kaks videosinglit – “WIN” ja “The Bloodiest”.

 

 

Kuigi juunikuu on suurtest reliisidest tiine (Kanye West, KIDS SEE GHOSTS, Nas, Jay Z & Beyonce, Drake), siis leidke ikka aega kuulata ka Jay Rocki taiest. Garanteerime, et kulutatud aeg on kindlasti seda väärt.