Jonah Hilli režissööri debüüt “Mid90s” trailer on südantlõhestavalt nostalgiline

90-ndad on paljude südamesse jätnud tugeva jälje. See hull ajastu on mõjutanud suurt hulka loojaid ja loovmõtlejaid. Näitleja Jonah Hill on üks sellistest inimestest. Film “Mid90s” on esimene film, kus Jonah on võtnud ette väljakutse istuda režissööri tooli ja lisaks on ta ka filmi stsenarist. Ametlik trailer on inimestes äratanud tõelise nostalgia puhangu. Pisar silmanurgas meenutame aegu, kus püksid olid veel laiad, muusika oli real, lapsed passisid ekraanide asemel õues ja filmid olid head. Jonah Hill on valmis meisterdamas tõelist meistriteost. Haip on üleval ja ootused kõrged.

 

 

Jonah Hilli poolt kirjutatud film “Mid90s” jõuab kinodesse 19. oktoobril.

 

Jonah Hilli režissööri debüüt "Mid90s" trailer on südantlõhestavalt nostalgiline