“TÕUS” – 60-sekundiline film kiirusest

Umbes kuu aega tagasi otsustasime Hooligan Hamletiga, et tahame ette võtta eepilise videoprojekti, mida iseloomustaks 3 põhilist märksõna – kiirus, noored ja linn. Meie sooviks oli teha jõuline visuaal, mis oleks ood Eesti noortele. Koostöös Nike esinduskauplustega korraldasime sotsiaalmeedias castingu, mille abil otsisime üles need energiast pakatavad noored eestlased, kelle tõusmist ei peata mitte miski. Täpselt nii sündiski “TÕUS” – videosse talletatud kiirus, mis tõuseb linna tänavatelt. Ja seda tõusu ei peata. Video pani kokku Hooligan Hamleti loovmeeskond, muusikalise osa eest vastutab Meelis Meri. Talentideks on inimesed meie keskelt.

 

“TÕUS” – film by Hooligan Hamlet

Creative gang – Felix Laasme, Liisa Ennuste, Rainer Olbri
VHS Squad – Silver Mikiver, Holden Laine
Photographer – Rainer Olbri
Music – Meelis Meri

Models
Desire Pärn, Sonya-Christina Thomson, Karoli Käärt, Victoria Lauton, Isabell Berg, Kreete Verlin, Kätlin Rajamäe, Anette-Maria Rennit, Grite Org, Mauno-Martin Blond, Kaspar Kuus, Sander Saard, Edward Toonela, Roman The Flipgod, 3-Stair Ollie-mees Viru Keskuses, Kristjan Prik, Holden Laine

 

 

"TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest "TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest"TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest"TÕUS" – 60-sekundiline film kiirusest