adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner

Travis Scott on teada “nike boy” nagu ta ennast ise nimetab, ent tema multimiljonärist pruut on kolme triibu armee üks tuntumaid nägusid. Kylie Jenner on adidas ja ei karda seda tunnistada. Teist aastat järjest on ta adidas Originalsi kaks dekaadi tagasi ilmunud ketsi The Falcon kampaanianägu. 2019. aasta kevad toob ketsile uued värvigammad kuldsest roosani ja tagasi. Lisaks uuele Falconile näeme kampaania fotodel ka uut adidasCOEEZE tracksuiti.

Kogu kraam on globaalselt saadaval alates 6. detsembrist.

 

adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner adidas kevad/suvi 2019 Falcon kampaania lookbooki peaosas on Kylie Jenner