R.A.W. CREW räppar R.V oma uuest loost: “See siin olen mina – soolokraam, sooloartist, soolo.”

Eesti räpp on näinud palju edukatest räpipuntidest väljakasvanud veel edukamaid sooloräppareid. Kõige värskem mälestus on Hanf Kung, mis tõi skenele hunniku omanäolisi MC-sid. Nüüd on käes R.A.W. CREW kord, kust pudiseb uusi jõulisi nägusid.

R.V jaoks ei ole võõras träki peal üksi räppimine, aga uus sooloträkk “Vaadaku siis” on uus saund ja uus suund. “Lugu on sissejuhatus aastasse 2019 – täiesti uue suuna poole liikumine. Kui R.A.W. CREWga sai rohkem vanakooli põksumist teha, siis see on midagi muud. Ma ei unusta oma juuri mitte kunagi ja austan neid väga, aga see siin olen mina – R.V. soolokraam, sooloartist, soolo, ainult mina,” kommenteerib räppar ise värsket reliisi. Kui suurematele R.A.W. gängi fännidel hakkas juba silmanurk niiskeks tõmbama, siis ärge muretsege, kamp ei ole oma tegevust täielikult lõpetanud: “Ei välista, et mitte kunagi enam crewga midagi ei tee, aga hetkel on nii,” kuivatab R.V teie pisara.

R.V uue loo “Vaadaku siis” biidi autoriks on Seizure ja visuaali eest vastutab Martin Lätt.

 

Täägid: